Keitä me olemme?

Jimi Miettinen

Olen Jimi, toinen Securangan perustajista. Luonteeltani olen sosiaalinen, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä. Opettaminen ja kouluttaminen on lähellä sydäntäni ja olenkin päässyt toteuttamaan sitä niin harrastuksissani kuin myös työelämässä.

Olen työskennellyt turvallisuusalalla erilaisissa työtehtävissä lähes koko aikuisikäni. Aloitin työurani järjestyksenvalvojana, mitä tein päätyönäni viiden vuoden ajan. Kokemusta kertyi lukuisista eri ravitsemusliikkeistä Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa. Rikosseuraamus- ja vankeinhoitoalalla olen työskennellyt vanginvartijana 10 vuoden ajan, joista viimeiset viisi vuotta olen toiminut myös voimankäyttökouluttajana.

Minulla on noin 15 vuoden kokemus kamppailu- ja itsepuolustuslajeista. Omaan myös pitkän kilpauran eri kamppailulajeissa. Päälajinani on lukkopaini ja brasilialainen jujutsu (BJJ). Olen kilpaillut myös vapaaottelussa, thainyrkkeilyssä, nyrkkeilyssä ja judossa. Parhaimmat saavutukseni olen saanut BJJ:ssä SM-2 ja SM-3 musta/ruskeavöisten sarjasta. Toimin myös tällä hetkellä kamppailuseura MMA Joensuun brasilialaisen jujutsun päävalmentajana.

Pidän laajaa kokemusta kamppailupuolelta ja turvallisuusalalta yhtenä minun suurena vahvuutena kouluttajana.

Mikko Ovaskainen

Olen Mikko ja Securangan toinen omistaja. Jimin olen tuntenut yli kymmenen vuotta, niin siviilistä kuin myös kolleganani työelämästä. Sosiaalisuus ja erilaisten ihmisten kanssa toimiminen on luonteelleni helppoa. Olen myös nopeasti oppiva ja innostun helposti uusista asioista.

Rikosseuraamus- ja vankeinhoitoalalla olen työskennellyt 17 vuotta. Alalla olen toiminut erilaisissa tehtävissä ja koulutan henkilökuntaa voimankäyttökouluttajan roolissa. Vankeinhoitoala on opettanut minua toimimaan haastavien henkilöiden kanssa hyvin erilaisissa tilanteissa. Mikään ei tuo kokemusta niin hyvin kuin erilaiset, mahdollisesti haastavat tilanteet ja niiden kohtaaminen.

Järjestyksenvalvontatyötä olen tehnyt sivutoimisesti vuodesta 2003. Pohjois-Karjalan ravitsemusliikkeet ja erilaiset tapahtumat ovat tulleet tutuiksi töidenkin kautta.

Urheilu on aina ollut minulle tärkeää ja olenkin urheillut koko elämäni ajan. Lihaskunto- ja voimaharjoittelu otti vahvan otteen urheilussani ja se veikin mukanaan niinkin pitkälle, että saavutin kehonrakennuksessa kolme Suomen mestaruutta. Nykyään pidän monipuolisesta harjoittelusta ja olen palannut taas kamppailulajien pariin, mitkä jäivät tauolle kisavuosieni aikana. Kamppailu-urheilussa ja itsepuolustuslajeissa olen kiinnostunut lukkopainista, brasialaisesta jujutsusta ja Defendosta.

Mielestäni uskottavan kouluttajan on oltava hyvässä ja vahvassa fyysisessä kunnossa kaiken ammattitaitonsa lisäksi.

Koskaan älä luovuta – never surrender.

Ota meihin yhteyttä sinulle sopivalla tavalla!

Uhkaavan tai aggressiivisen henkilön kohtaaminen