Uhkaavan tai aggressiivisen henkilön kohtaaminen

Uhkaavan tai aggressiivisen henkilön kohtaaminen

Meillä kaikilla on oikeus koskemattomuuteen ja turvallisuuteen. Uhkaavan tai aggressiivisen henkilön kohtaaminen- koulutus sopii sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville, ketkä voivat kohdata työssään henkistä tai fyysistä väkivallan uhkaa. Koulutus soveltuu mm. sairaanhoito-, mielenterveys-, vammais- ja vanhustyöhön, sekä kotihoidon piiriin.

Koulutuksen tavoitteena on antaa toimintamalleja haastavasti ja aggressiivisesti käyttäytyvän henkilön kohtaamiseen. Koulutuksessa paneudutaan vahvasti ihmisen stressireaktioihin, uhkaavan henkilön tunnistamiseen, työympäristön havainnointiin, tilanteiden ennalta havaitsemiseen, provokaatiohin ja provosointiin, sekä mahdollisten traumaattisten tilanteiden purkuun.

Pyrimme antamaan selkeät ohjeet kuinka kohdata uhkaava tai aggressiivinen henkilö. Koulutus tapahtuu yhteistyössä koulutettavien kanssa ja rakennetaan koulutettavan yksikön erityispiirteitä ajatellen. Koulutuksessa on mahdollista käydä fyysisiä tekniikoita henkilön rauhoittamiseen ja rajoittamiseen, sekä parityöskentelyn ja ryhmätyöskentelyn toimintamalleja uhkaavassa tilanteessa.

Kysy tarjousta!

Kysy tarjous sinulle sopivalla tavalla!

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus